Deze website vereist Javascript om sommige onderdelen goed te laten functioneren. Uw ervaring kan verschillen.

Opleidingsaanbod | Digitale Academie Noord-Nederland

Opleiders

Hieronder staan onze opleiders. Het opleidingsaanbod is de plek waar je ons volledige aanbod kan vinden.

Biblionet Groningen

Nog weinig ervaring met computers en internet? Of benieuwd naar de nieuwste snufjes? Leer nieuwe digitale vaardigheden met de cursussen en cafés bij Biblionet Groningen.

Bekijk opleidingen

IT Academy Noord-Nederland

De IT Academy heeft een ruim aanbod voor IT-professionals en professionals die werken in de IT. Zij verzorgen vraaggestuurd onderwijs in de vakgebieden Data Science, Security en Programmeren. IT Academy Noord-Nederland is onderdeel van de Hanzehogeschool Groningen.

Bekijk opleidingen

Noorderpoort

Noorderpoort is een van de grootste Regionaal Opleidingscentrum van Noord-Nederland. Zij bieden mbo-opleidingen, bedrijfstrainingen en-opleidingen en cursussen aan op verschillende niveaus. Van een cursus Digivaardigheden, basis, basiscursus Python-programmeren tot medewerker ICT-support.

Bekijk opleidingen

Alfa college

Alfa College is een Regionaal Opleidingscentrum (ROC) voor Noord- en Oost-Nederland waar je terechtkunt voor een mbo-opleiding, educatief traject of een bedrijfsopleiding. Vanuit het onderdeel Inburgering & Educatie worden verschillende opleidingen digitale vaardigheden aangeboden

Bekijk opleidingen

Bossers & Cnossen

Bossers & Cnossen is een IT-specialist in Noord-Nederland. Zij hebben een Tech-savvy programma ontwikkeld. Het programma gaat in op handig worden met technologie en weten hoe je de nieuwste digitale en 21ste -eeuwse vaardigheden kan bijhouden.

Bekijk opleidingen

Steffie.nl

Op Steffie.nl worden moeilijke dingen op een makkelijke manier uitgelegd. Bijvoorbeeld vrienden maken, DigiD, geldzaken en een bezoek aan de huisarts. Zo wordt de wereld weer iets eenvoudiger!

Bekijk opleidingen

ROC Friese Poort

Flexibel, waardevol en toekomstgericht beroepsonderwijs dat speciaal is ingericht voor volwassenen. Zowel als particulier en als medewerker van een organisatie kun je bij ROC Friese Poort terecht voor om- of bijscholing.

Bekijk opleidingen

JobOn

Stichting JobOn is dé landelijke community voor werkzoekenden. Met inspirerende events en online trainingen vergroot JobOn het netwerk en de vaardigheden van werkzoekend Nederland.

Naar opleidingen

Ben je opleider en wil je jullie opleidingsaanbod op dann.nl plaatsen?