Deze website vereist Javascript om sommige onderdelen goed te laten functioneren. Uw ervaring kan verschillen.

Maak in 6 stappen een account aan op dann.nl | Digitale Academie Noord-Nederland
Ontdek welke opleiding digitale vaardigheden bij jou past!

Maak in 6 stappen een account aan op dann.nl

In een wereld die steeds meer gedigitaliseerd raakt, zijn online accounts essentieel geworden voor toegang tot verschillende diensten en platforms.  

In deze blog leggen we je stapsgewijs uit hoe je een account op dann.nl kunt aanmaken zodat je toegang krijgt tot het (gratis) opleidingsaanbod op leren.dann.nl.  

                                                                                                                                                                      

Stap 1: Ga via een webbrowser naar www.dann.nl

Open je favoriete webbrowser (bijvoorbeeld Google Chrome, Mozilla Firefox, of Safari) en typ www.dann.nl in de adresbalk. Druk op Enter om naar de website te gaan. 

Stap 2: Navigeer naar de registratiepagina  

Eenmaal op de startpagina van www.dann.nl zoek je rechtsboven naar de knop 'Account aanmaken'. Klik op deze knop om verder te gaan. 

Stap 3: Vul je gegevens in

Op de registratiepagina staat een formulier waar je persoonlijke gegevens moet invullen. Vul je voornaam, achternaam, e-mailadres en je gewenste wachtwoord in. Zorg ervoor dat je nauwkeurige en actuele informatie verstrekt. Ga vervolgens akkoord met de gebruiksvoorwaarden (dit doe je door in het vakje te klikken). Klik vervolgens op 'Account aanmaken'. 

Stap 4: Noteer je inloggegevens   

Vergeet niet om je inloggegevens te noteren zodat je deze niet vergeet. Nadat je het account hebt aangemaakt ontvang je een bevestigingsmail in je mailbox. Klik op de knop 'Bevestig e-mailadres' om je account te activeren.  

Stap 5: Je account is nu aangemaakt    

Na het aanmaken van je account start een korte introductie binnen het platform om je wegwijs te maken. Lees de stappen rustig door en bekijk of je alle opties binnen het platform begrijpt. Zo kun je bijvoorbeeld korte shorts (video's) bekijken, opleidingen of trainingen aanvinken als favoriet, testen maken en het opleidingsaanbod filteren op basis van thema's. 

Stap 6: Verken het platform        

Gefeliciteerd! Je hebt alle stappen voor het aanmaken van een account succesvol doorlopen. Je hebt nu toegang tot je eigen Digitale Academie omgeving. Na de introductie kun je boven in het menu op 'Opleidingsaanbod' klikken. Je kunt een thema selecteren die bij je past en de opleidingen en trainingen die hierbij horen verkennen.  

Het aanmaken van een account op dann.nl is een relatief eenvoudig proces dat slechts enkele minuten in beslag neemt. Wanneer je deze stappen volgt kan je snel genieten van de mogelijkheden van het platform. Via deze link kun je de Handleiding in PDF downloaden. Benieuwd geworden naar een greep uit onze opleidingen en trainingen?  

Wat wil jij nog meer leren? Ontdek het complete opleidingsaanbod van de Digitale Academie Noord-Nederland en vergroot je digitale vaardigheden!