Deze website vereist Javascript om sommige onderdelen goed te laten functioneren. Uw ervaring kan verschillen.

Ontdek de wereld van digitale vaardigheden met een gratis account op leren.dann.nl | Digitale Academie Noord-Nederland
Met welke cursus of opleiding ga jij jouw digitale vaardigheden verbeteren?

Ontdek de wereld van digitale vaardigheden met een gratis account op leren.dann.nl

In een wereld die steeds meer gedigitaliseerd raakt, wordt digitaal vaardig zijn steeds essentiëler om mee te blijven doen in de samenleving.  

Met een gratis account op leren.dann.nl biedt de Digitale Academie Noord-Nederland talloze mogelijkheden om je digitale kennis te vergroten en de wereld van digitalisering te verkennen. In deze blog leggen we je stapsgewijs uit wat je allemaal kunt ontdekken, ontwikkelen en ervaren met een gratis account op leren.dann.nl.

1. Informatie op doen                                                            

Bekijk de shorts en maak de testen om erachter te komen welke opleiding bij je past en welke vaardigheden je (verder) kan ontwikkelen. Zijn er nog onduidelijkheden? Bekijk de meest gestelde vragen op de Help-pagina

2. Het platform verkennen

Filter het opleidingsaanbod op basis van thema’s, aanbieders, studiebelasting en vaardigheden om de meest passende opleiding voor jou te vinden. Je kunt binnen jouw Digitale Academie account opleidingen aanvinken als favoriet om ze later opnieuw te bekijken.

3. Start met een passende cursus of opleiding  

De juiste opleiding gevonden? Bekijk nadere informatie op de pagina van de aanbieder en start de fysieke of online opleiding. Opleiding succesvol afgerond? Markeer 'opleiding afgerond' en start in de toekomst met een vervolgtraject. Zo kan jij je een leven lang digitaal blijven ontwikkelen. 

Het aanmaken van een account op dann.nl is een relatief eenvoudig proces dat slechts enkele minuten in beslag neemt. Zodra je een gratis account hebt aangemaakt, geniet je van de mogelijkheden van het platform. Via deze link download je de Handleiding account aanmaken in PDF. Ook de Handleiding mogelijkheden met een gratis account is als PDF-bestand beschikbaar. 

Benieuwd geworden naar een greep uit onze opleidingen en trainingen?  

Wat wil jij nog meer leren? Ontdek het complete opleidingsaanbod van de Digitale Academie Noord-Nederland en vergroot je digitale vaardigheden!