Deze website vereist Javascript om sommige onderdelen goed te laten functioneren. Uw ervaring kan verschillen.

Digitale Academie verwelkomt Sanne als Relatiemanager | Digitale Academie Noord-Nederland

Digitale Academie verwelkomt Sanne als Relatiemanager

Sinds maandag 26 februari is het Digitale Academie-team versterkt met Sanne Schlichting in de rol van Relatiemanager. Met haar jarenlange ervaring als Community Manager voor de IT-opleiding vanuit Noorderpoort gaat Sanne het team versterken met haar kennis en netwerk.

Sanne is te omschrijven als een echte verbinder en is ervaren in het samenbrengen van partijen. Noorderpoort is partner van de Digitale Academie en draagt in deze vorm van detachering bij aan de doelstellingen van dit initiatief. 

Digitale vaardigheden spelen een rol in iedereens leven, op elk opleidingsniveau. Dat kan gaan om vertrouwen krijgen in computergebruik, efficiënter werken, privézaken zoals het zorgdossier van een naaste, je eigen DigiD, omscholing of verdieping als IT-er. Ik kijk ernaar uit om vanuit mijn rol bij te dragen aan de digitalisering in het mooie Noorden.

De rol van Sanne

In de rol van Relatiemanager gaat Sanne zich o.a. bezighouden met het portfoliomanagement van opleiders in Friesland en Drenthe, het relatiebeheer met huidige aanbieders en het bestaande netwerk uitbouwen voor de provincies Friesland en Drenthe.

Opleider worden van het platform

De Digitale Academie is een platform met ruim 170 opleidingen op het gebied van digitale vaardigheden. Het opleidingsaanbod wordt iedere maand aangevuld met nieuwe (online) trajecten van aanbieders uit Noord-Nederland. Biedt jouw organisatie cursussen of opleidingen aan op het gebied van digitalisering en IT? Dan gaat Sanne graag met je in gesprek om te bekijken of we iets voor elkaar kunnen betekenen!  

Je kunt contact opnemen met Sanne Schlichting, via sanne@dann.nl