Deze website vereist Javascript om sommige onderdelen goed te laten functioneren. Uw ervaring kan verschillen.

Digitale Academie in brochure: Verder Na De Digital Readiness Scan | Digitale Academie Noord-Nederland

Digitale Academie in brochure: Verder Na De Digital Readiness Scan

Digitale Academie in brochure: Verder Na De Digital Readiness Scan

De Digitale Academie Noord-Nederland is een passende vervolgstap na het voltooien van de Digital Readiness Scan. Netwerkorganisatie Samenwerking Noord biedt haar ledenorganisaties een krachtig instrument, de Digital Readiness Scan, om in kaart te brengen in hoeverre medewerkers klaar zijn voor de digitale toekomst. Samenwerking Noord werkt hierbij samen met het Groningen Digital Business Centre van de Rijksuniversiteit Groningen.  

De Digital Readiness Scan geeft inzicht in de digitale gereedheid van de organisatie, dat wil zeggen: het digitale niveau van medewerkers en hun bereidheid om gebruik te maken van nieuwe mogelijkheden en oplossingen. Als vervolg op de Digital Readiness Scan stelt Samenwerking Noord een brochure beschikbaar: Verder Na De Digital Readiness Scan. Gebruik maken van het (gratis) opleidingsaanbod van de Digitale Academie is opgenomen als passend vervolg.

De Digitale Academie als vervolg op de Digital Readiness Scan

De Digitale Academie biedt de mogelijkheid voor organisaties om te starten met een eigen persoonlijke Digitale Academie. Het opleidingsaanbod kan op maat beschikbaar worden gesteld, met eigen content en eigen inlog voor interne ontwikkeling en scholing. Ook bestaat de mogelijkheid om het opleidingsaanbod te koppelen aan de categorieën van de Digital Readiness Scan. 

Voor meer informatie kan contact worden opgenomen met Programmamanager Robin van den Berg, via robin@dann.nl of 06 82 371 529.

De brochure is hier te downloaden.